Willem Alexander School

Kom leren en studeren op de WAS!
Breng je talent mee en voel je vrij om te leren. Je wordt bij ons ontvangen als een nieuwe collega die we wegwijs maken in het vak én het leven als leerkracht tussen kinderen, ouders en teamgenoten.

Op onze school vinden we dat jonge kinderen leren door te spelen, ontdekken en verwerken (met de nadruk op spelen). Vanaf groep 3 geven we de basisvakken rekenen, lezen, taal, spelling op minimaal 3 niveaus met een duidelijke directe instructie.
Wij vinden het ontzettend belangrijk dat kinderen vaardigheden leren waarmee ze nu en later uitdagingen aankunnen. Dat begint met dat spel bij het jonge kind en wordt later steeds meer zichtbaar in: zelf oplossingen zoeken, samenwerken, goede vragen stellen, geconcentreerd zijn, je kennis presenteren, creatief durven zijn. We werken met papieren methodes, maar ook steeds meer met computers/laptops.

Vanaf groep 1 werken we voor zaakvakken thematisch en in projecten. Creativiteit, techniek en ICT zijn leerlijnen die we hebben gekoppeld aan dit thematisch werken.  We dagen daarbij de leerling en onszelf graag uit!

Ben jij iemand die graag werkt in een rijke leeromgeving, met creativiteit op een hoog niveau en ICT en techniek in versnelde ontwikkeling, kom dan bij ons leren, studeren en breng jouw eigen ideeën mee! Je bent van hárte welkom!!!!

flyer Amstelland_HR.pdf